Banner Donatie pagina

Damkunst

Donatie

Aan auteursvergoedingen, onderhoud van de website en bijkomende kosten is Damkunst jaarlijks zo’n 2500 euro kwijt. Omdat het ideaal van Damkunst is dat de content vrij beschikbaar is, betekent dit dat het benodigde geld via giften binnen moet komen.

Wie 50 euro per jaar overmaakt, wordt “Vriend van Damkunst”. Je naam komt dan op de site – mits je hiertegen bezwaar hebt uiteraard. Ook krijg je bericht zodra er een nieuwe analyse beschikbaar is en blijf je op de hoogte van tussentijdse ontwikkelingen van Damkunst. Op naar de vijftig vrienden! Wie doet er mee?

Het heeft de voorkeur van Damkunst om giften rechtstreeks op onderstaande rekening te ontvangen. Bij het overmaken graag “Damkunst” vermelden, evenals je e-mailadres. Dat laatste is nodig om op de maillijst van Damkunst te worden geplaatst.

Liever overmaken via GoFundMe? Geen probleem. Wel is het goed om te weten dat Damkunst dan een kleine afdracht moet betalen.

Bankgegevens

Rekeningnummer: NL59 RABO 0314 4043 17 Ten name van B. Provoost

Onder vermelding van “Damkunst” en e-mailadres.

GoFundme

Via fondsenwervingsplatform GoFundMe kun je snel, eenvoudig en veilig geld overmaken naar Damkunst. Wel moet Damkunst voor elke gift een kleine afdracht betalen, vandaar dat het rechtstreeks overmaken op de bankrekening de voorkeur geniet.

Doneer

Verantwoording

Minimaal eens per jaar zal Damkunst communiceren over de inkomsten en uitgaven. Op de site staat ook een ‘teller’ die laat zien hoeveel Damkunst in kas heeft en hoeveel geld Damkunst nodig heeft om financieel gezond te blijven.

Damkunst leeg dambord